Konečne sloboda

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Je Most-Híd habaďúra?

Čo sa týka najnovších vyhlásení na adresu novej strany Most-Híd, že je stranou „klamstva a ohlupovania ľudí“ mám malý komentárik.

Pál Csáky sa akosi zamotal do svojho politikárčenia proti odpadlíkom zo svojej strany. Tým, že ich nazýva klamármi a ohlupovačmi ich vlastne nepriamo potvrdzuje v ich správnej a transparentnej pozícii. Ak by to bola pasca na slovenského voliča zo strany maď. koalície, určite by na to „Palčák“ neupozorňoval.

Celkový dojem z jeho antikampane voči Mostu je naozaj trápny. SMK má vážny problém, nebudem teraz počítať ich straty, už to bolo vykonané, ale sú veľké.

Ak mal zato, že Most-Híd je habaďúra na slovenského voliča, prečo neustúpil v jednaniach a neurobil kompromis? Mal na to hodne času.

 Príjemný víkend želám.

Zaujímavý článok: Tatíček Masaryk


MIŠ-MAŠ | stály odkaz

Komentáre

  1. Čoko, či je Most
    habaďúra a na koho, to sa zistí v čase volieb a uzatvárania koalicií,...ja tým slovenským maďarom jednoducho nemôžem veriť, odrádzajú ma od toho ich vysokosofistikované hry (Bugár sa usmieva na všetkých rovnako a to ma to trochu mätie) O_ô
    publikované: 13.06.2009 16:04:03 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  2. By som upresnila, že slovenským Maďarom v straníckych funkciách.
    nie som presvedčená o zámere bežného voličstva získať autonómiu a následne vhupnúť do veľkého maďačska...
    publikované: 13.06.2009 17:30:34 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. ďakujem, za upresnenie :-)
    nazdávam sa, že B. s Cs., si budú vedieť podať ruky v správnom čase a na správnom mieste :-) O_ô
    publikované: 13.06.2009 18:40:19 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  4. OKI, niečo na tom tvojom názore je veľmi reálne, Dere.
    /podobne to bolo s Egyutellés po 1989, volalo sa to spolužitie a lákali slovenských voličov...nakoniec sa z toho vykľula maďarská strana. Nechajme sa prekvapiť, nechcela by som utopiť v nedôvere túto snahu od Mostu.
    publikované: 13.06.2009 19:24:28 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. pre vas to
    nemoze byt nic prekvapujuce, ze bela dokaze oslovit aj slovenskeho volica, ale v nasledujucich volbach sa mozme dozvediet viac o tom, co preferuje madarska mensina. ci preferuju radikalne nazory takych ako je csaky, pripadne slovenskeho zida hrajuceho sa na madara (duray), alebo na druhej strane fabianistu bugara.

    "Fabiánská společnost

    Fabiánská společnost (Fabian Society) je socialistická společnost ve Velké Británii založená roku 1884. Zakládajícími a vůdčími členy byli významný dramatik, prozaik a esejista irského původu George Bernard Shaw a britský labouristický politik, ekonom a publicista Sidney James Webb (1859 - 1947) se svojí ženou Beatrice Webbovou.

    Název společnosti byl odvozen od jména římského vojevůdce Quinta Maxima Verrucosuse Fabia (280 př.n.l. - 203 př.n.l.), zvaného Cunctator (Váhavec), jehož úhybná taktika, kterou se vyhýbal ostrým bojům, mu zajistila vítězství nad silnějším protivníkem. Fabiánská společnost proto odmítá násilí, zvláště Marxovy myšlenky o nastolení socialismu revolučním bojem. Propaguje tzv. fabiánský socialismus, tj. dosažení socialistické společnosti evoluční a parlamentní cestou, tedy postupnými reformami a dalšími demokratickými prostředky, čemuž chce pomáhat osvětovou a vzdělávací činností.

    Fabiánská společnost se stala roku 1900 kolektivním zakládajícím členem britské Labouristické strany (Labour Party)."

    z tohto uhlu pohladu je csaky lepsi, lebo je citatelny ako slabikar 1. rocnika a je to ten typ "nepriatela", ktoreho vidime. naproti tomu bugara neprecita takmer nik.
    publikované: 14.06.2009 13:22:44 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. Kri, Bugár ako predseda strany vždy hral málo čitateľne, avšak
    nikdy nešiel proti záujmom svojej menšiny, preto si myslím, že pokusy o zjednotenie slov a maď. menšiny nakoniec vyústia v rozkole strany...Bugár robil kompromisy iba mediálne, nehádal sa, nevnucoval ultranacionalizmus. Je to diplomat. Ale nemožno uňho čakať ústupky v zásadných požiadavkách Csákyho programu...

    Nakoniec, možno je to predsa len o vnútorných sporoch SMK o peniaze a moc.
    publikované: 14.06.2009 13:38:45 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  7. treba ten Most?
    moj osobny nazor ze treba aby uz vznikla strana ktora spaja Nas vsetkych bez toho ze kto je madar ci slovak.ja zijem na uzemy kde sme zmiesany a ziadny problem tu nevidim,skor sa mi da ze si pomahame navzajom.preto Vas prosim priatelia aby ste neodcudzovali snahu zjednotit Slovensko.
    publikované: 30.06.2009 13:30:39 | autor: zolee1981 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014