Konečne sloboda

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Maďarskí ultras to majú dobre vykoumané

          Predošlý diel                 

Minule som písala o štatúte Fóra poslancov Karpatskej kotliny.

Áno, zdá sa byť zvláštne neurčité jeho existovanie zároveň všade a nikde.

 

Je pravdou, že všeobecné vyjadrenia Pála Csákyho o ňom  hovorili ako o subkomisii európskeho parlamentu, neskôr ako o poradnom zbore v rámci maďarského parlamentu.

 

Je to zoskupenie, ktoré má svojich dejateľov tak akosi pod palcom a umiestnených všade tam, kde je dôležité mať osoby s vplyvom a s insiderskými informáciami z prostredia štátnych parlamentov, niektorých ministerstiev obsadených poslancami za maďarské menšiny a tým pádom i z centier exekutívnych orgánov-vlád.

Nuž, majú to dobre vykoumané…Akurát, že z času na čas sa zháčia poniektorí štátni úradníci zo spravodajsky ovládnutých štruktúr opozičnou SMK a začnú sa zaujímať o členov svojich vlád a parlamentov, ktorí sa chodia radiť do maďarského parlamentu a teda do FPKK /lebo to je všade/ .

Nedivím sa, že u nich vzniká akýsi neurčitý pocit a či podozrenie, že či je to lojálne voči vlasti, ktorej títo prisahali vernosť.

Mám za to, že v týchto súvislostiach by bolo najetickejšie keby sa členovia SMK sami vzdialili zo slovenských parlamentných lavíc a uspokojili sa s mimoparlamentnou opozičnou postaťou.

Je jasné, že toto od nich nemožno čakať a preto ešte zažijeme rôzne pikantné protichodnosti v našej vnútornej i zahraničnej politike.

Tematicky súvisiace články: seriál Pochod proti Trianonu


ULTRAS | stály odkaz

Komentáre

  1. Polituku a veci (udalosti) okolo toho
    vôbec nesledujem, nerozumiem ich, a neriešim (a asi ani neviem) riešiť...
    Čo ma ale hooodne upútalo, je pohybujúci podpis (ak sa to tak dá nazvať) ;-)

    Pekný zvyšok dňa...
    publikované: 02.11.2008 13:50:22 | autor: Ketrin (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014