Konečne sloboda

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Trapas na Hodžovom námestí: Falun gong a iní aktivisti zbití


Zmätky v údajoch o tom, čo sa stalo na Hodžovom námestí medzi Číňanmi s tyčami od zástav a neozbrojenými aktivistami bez tyčí od zástav sú typické pre zastieranie trapasu.

Medzinárodná ostuda sa teraz bude presúvať z kancelárie prezidenta na Falun gong, z tých zase na slovenských váhavých policajtov a od nich na...ochrankárov čínskej delegácie? Veľké HM. Vopred nikto nič nevedel, veď prečo by aj vedel, veď fanúšikovia a aktivisti za ľudské práva si nevyplnili žiadne formuláre na magistráte. Napriek tomu tam bola polícia už pripravená...

Nechcem ju kritizovať lebo toto by naozaj nikto nečakal. Aby sa čínski študenti a podnikatelia bili s neozbrojenými Slovákmi... Avšak, bili nejakí chlapíci vyzerajúci ako cvičená ochranka...zistí niekto niekedy, kto to bol, kto zasahoval neprimerane do našich vnútorných záležitostí a bil občanov Slovenskej republiky?

Dodatok: Respektíve, ukazoval našim policajtom koho majú zadržať.

                                                   

 


MIŠ-MAŠ | stály odkaz

Komentáre

  1. Čokomilka...
    náš prezident má talent na výrobu frašiek a kiksov, ešteže ho tu máme na ďalších päť rokov. ((-:
    Dúfam, že na Slovensko čoskoro zavítajú svetové kapacity Hugo Chavez a Kim Čong il...
    publikované: 19.06.2009 22:29:02 | autor: lasky (e-mail, web, autorizovaný)
  2. Poučenie pre aktivistov Falun gong:
    Zo svojich protestných akcií by si mali robiť dôkladnú obrazovú dokumentáciu, aby ich nemohla šikanovať naša vlastná polícia.
    publikované: 19.06.2009 22:43:19 | autor: Racan (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Mne ten Cinan nevadi, ze tu bol. Vadi mi chovanie policie a to, ze
    si necha rozkazovat od cinskej ochranky.
    publikované: 20.06.2009 11:00:48 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Čoko, medzi členmi našej polície
    je stále veľké množstvo neschopných policajtov a keď sa takýchto neschopných zíde na jednom mieste viac, čo je dosť často, tak z toho vznikajú podobné konflikty a problémy, a ešte aj chudákovi prezidentovi na čestnodôchocoprezidentskom kresle nedajú ticho odpočívať :-) O_ô
    publikované: 20.06.2009 11:24:35 | autor: Derechura (e-mail, web, autorizovaný)
  5. :D ostatne, ono to vyzerá, že to bola chyba velenia
    a nie tých radových policajtov.
    publikované: 20.06.2009 11:31:14 | autor: bookzin (e-mail, web, autorizovaný)
  6. no tak
    ja vychadzam z toho, ze ti chmulovia z OKS, z falun gongu, sorosovci tam nemali v ten den co hladat. sli tam jednoznacne za ucelom provokacie, nic viac nic menej. taky dostal (OKS) - co tam ten stvaral, ze ho museli pacifikovat ako nejakeho anglickeho rowdies. takto nejak:

    http://www.youtube.com/watch?v=JV7GIG_XcCA

    http://www.protiprudu.info/sioaktivisti.html

    nazdar Sorosovci ! od .jano | 19. jún 2009 22:24

    Vcera ste prisli znemoznit navstevu Cinskeho prezidenta, Soros vam dodal anglicke letaky, ktore .tyzdnovi a Smetiarovi zurnalisti zurivo fotili. Pripravili ste medialnu provokaciu, ktoru budete umelo zivit dalsi tyzden. Dnes komparz si siel zademonstrovat proti Harabinovi. Skode ze mna tiez neplati dobrak Soros, ja som zas musel makat v praci. Skuste mili Sosorovci ist demonstrovat proti NATO, proti WTO, proti summitu G20, "demokraticia" z vas obuskom a slznym plynom vymlati dusu a navyse vas zavru. A za tri zavretia na demonstracii v najdemokratickejsej demokracii USA vam hrozi dozivotie. Ide tam doslova o zivot. Pozor, mili Sorosovci, dam vam dobru radu, skuste si nastudovat ako prebiehal prevrat vo Venezuele v roku 2002, tam Sorosovci zmanipulovali "opozicny dav" na miesto kde nemal byt. Tam na nich cakali ostrelovaci a zabili niekolko demonstrantov. Junta podporovana CIA este predtym natocila TV vyhlasenie, v ktorom este v case ked nebol ziadny demonstrant zabity, hovorili o mrtvych o obvinili z toho Huga Chaveza. Takto zacal prevrat. Soros obetoval vlasntych, dajte si na to pozor. Nastudujte si to na googli. Prevrat vo Venezuele financovala US organizacia NED to je z dokumentov dokazane. Jej slovenskym satelitom je aj SKOI kde figuruju zname tvare z .tyzdna, ta skupina "obcianskych aktivistov", ktora sa aktivne yucastnila blamazi pred prezidenstkym palacom. Dajte si velky pozor na manipulaciu od ludi zo satelitnzch odnozi US NED, USAID de fakto financovanych americkou tajnou sluzbou, oni su schopni pre svoje ciele obetovat vlastnych len preto aby z toho obvinili protivnika.

    dostal napadol policajta od .realista | 19. jún 2009 15:13

    Je evidentne, ze Dostal napadol cloveka. Toto by mu nemalo prejst, lebo inak zobere nabuduce spravodlivost do ruk ulica.

    http://www.tyzden.sk/reportaze-tyzdna/cinski-komunisti-utocili-na-slovakov.html
    publikované: 22.06.2009 15:37:15 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. hm, kri, viem, že si blogerka, ktorá ide pod povrchné zdanie vecí...
    Avšak, koho mohol a ako napadnúť Dostál, ak nebol ozbrojený, nemal ani len tyč od zástavy... Ak prvý fyzicky zaútočil, čo doteraz nebolo doložené na video-záznamoch, potom ho asi právom zatkli...
    Osobne si myslím, že tá hystéria vznikla z dôvodov zásluhovosti...a medializovania svojej činnosti...tak trochu herecký výkon. Aj na jednej aj druhej strane.
    publikované: 23.06.2009 22:00:10 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
  8. coko, som bloger ;-)
    kedze nieco o tom viem, tak napisem len jednou vetou.

    aj ludske telo je "zbran"
    publikované: 24.06.2009 09:16:20 | autor: kri (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. :D Kri, prepáč, že som sa sekla v rode
    ô
    Ok, nepoznám osobne týchto členov ...
    publikované: 24.06.2009 09:23:14 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014