Konečne sloboda

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Csáky pred etickou komisiou voličov už je

Poslanec Csáky sa vo svojom vysvetlení bráni pre seba typickým spôsobom, vinu za nepatričné konanie ako poslanca Národnej rady SR zvalil na neznámych novinárov, ktorí si len robili svoju prácu a informovali verejnosť.

Namiesto toho aby sa čestne priznal pred vyšetrovacím výborom, že konal bez mandátu slovenského parlamentu a vlastnej strany SMK keď jednal s Lászlóm Tokesom – rumunským iredentistom  -

o parlamente na území južného Slovenska. Teda nestačí, že klamal ale ďaľším svojím neetickým konaním dehonestuje prácu ľudí, ktorí tentokrát naozaj neurobili žiadnu zbytočnú nadprácu, iba priniesli správu o udalosti…

Ak si takto maďarský politik chce vynútiť priazeň svojich budúcich voličov, mýli sa. Je jedno, či sa Csáky dostane pred etickú komisiu vlastnej strany alebo nie. Pred etickú komisiu všeobecného voličstva už predstúpil a to si urobí svoju mienku bez ohľadu na to, čo chce maďarská iredenta v čele SMK.


ULTRAS | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014