Konečne sloboda

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Randály na futbale ubližujú Maďarovi. Tak ich teda nerobte, Maďari

   Citát:”Cieľom dnešnej akcie fanúšikov nazvanej "Neubližuj Maďarovi!" je protestovať voči "protimaďarskej, fyzickej a duševnej brutalite" a súčasne vyzvať maďarskú vládu na bezvýhradnú a skutkovú ochranu Maďarov žijúcich v Maďarsku i za jeho hranicami.”

 

Citát z článku na sme.sk, tak mierumilovný ba až mierotvorný dosvedčuje, že Maďari ako celok sú cielene vychovávaní a v dospelosti mediáne ideologicky spracovávaní za účelom vytvorenia akčnej sfanatizovanej masy, ktorá bude dovtedy týrať uši Slovákov až sa títo dajú vyprovokovať a tak sa začne konečný boj o anexiu územia do náručia veľkého Maďarska predtrianonského.

 

Majú to teda dobre vykoumané, teraz budú robiť randály po štadiónoch celého Slovenska, veď futbalová liga im dáva bohaté možnosti pre ich nacionalistické temperamentné afekty.

 

Keby zostalo pri ukazovaní zadkov a nie uhorských máp s Felvidékom by bolo možno menej nevhodné ako šermovať maďarskými fašistickými symbolmi namiesto klubovými šálmi a transparentami. Lebo na holé zadky sa dá použiť prúd vody z hadice poprípade so šampónom no na koristnícke gardisticko-horthyovské a ňilášiovské heslá zatiaľ nie je politický liek.

 

Požiadavka smerujúca k fyzickej skutkovej ochrane maďarov žijúcich za hranicami maďarska je jasná výzva na okupáciu a na odtrhnutie zvrchovaného územia SR. Keďže sa tu žiadne fyzické násilie na maďarskej menšine nedeje, je jasné každému slovákovi spôsobilému pred zákonom, že randály na futbalových zápasoch boli a sú naprogramovaný provokačný akt.

 

Sfanatizovaný dav ževrajšportových fans je teda tá zbraň, ktorú si proti nám nachystalo fórum poslancov Karpatskej kotliny?

 


ULTRAS | stály odkaz

Komentáre

  1. Par otazok.
    Prosim Vas kde ste videli madarske fasisticke symboly na tom zapase? Ale ja som videl slovenske fasisticke. Belasa "slachta" pochodovala pod vlajkami Hlinkovej gardy.
    Bol som na zapase, takze viem o com pisem.
    Kde ste videli na zaberoch sfanatizovany dav? Kde ste videli hoci len jedneho sfanatizovaneho utocnika na policajtov? Hore mam mailovu adresu, tak mi ich poslite.
    Na madarskych portaloch mozete najst vykockovany zaciatok celeho zasahu, z ktorych je jasne vidiet, ze jednej korytnacke praskli nervy a zautocil. Kedze ostatni sledovali zapas, tak videli len ako bojuje ich kolega a zautocili. Preto neboli otvorene ani brany, lebo to nikto neocakaval. Policajti podla vsetkeho zautocili bez rozkazu. Minister vnutra aj s policajnym prezidentom ich chrania. Moze ale to pre nich znamenat bumerang. Fanklub DAC ocakvame konecne tie usvedcujuce policajne zabery. Ale asi nie su. Minister vnutra nema ziadne zabrany, aby klamal. Vie, ze jeho kreslo je zabetonovane. Ale to by bol mozno namet na dfalsi blog.
    Na zaver prosim Vas, piste o takych veciach, o ktorych mate uplne informacie. Nestaci precitat par vnutropolitickych komenarov.
    publikované: 09.11.2008 10:38:07 | autor: Zolo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. +Dakujem za konkrétny koment.
    Som rada, že sa ozval priamy svedok.
    Článok ale nepojednáva o poslednom futbalovom mači v DS ibúšikov.
    tu je reč o celkovom chovaním maďarských fans. Sú medzi nimi maďarskí fašisti. To o slovenských členoch Slovenskej pospolitosti viem, omylom prvý deň pustili krátky TV šot so záberom na ich prejavy v DS.
    Môj článok mal upriamiť pozornosť na to, že maďarská strana provokuje a chodí naschvál na zápasy s provokačnými heslami a symbolmi, robí to už od vzniku SR stále, najhoršie to býva práve u vás keď hrá DAC.
    Váš mejl neviem kde je, takže vám odpovedám iba takto.
    publikované: 09.11.2008 11:05:39 | autor: cokomilka (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014